FAQ

Aanmelden

Vraag de inloggegevens aan je leerkracht.
Deze gegevens heb je nodig: Schoolcode, Klascode, Klasnummer en Paswoord.

1. Surf naar www.goeiedagenda.be
  2. Onder de grote titel 'Meld je aan' zie je een keuzelijst. Klik op de keuzelijst en kies 'Leerling'.
  3. Geef je schoolcode in (dat hoef je maar één keer te doen).
  4. Geef je klascode in (dat hoef je maar één keer te doen).
  5. Geef je klasnummer in (dat hoef je maar één keer te doen).
  6. Geef je paswoord in (dit moet je elke keer opnieuw doen).
  7. Klik op de knop 'Aanmelden'.

Je komt op de startpagina van Goeiedagenda waar je:

• acht icoontjes ziet van verschillende emoties om je gevoel weer te kunnen geven.
  • onder 'Tips en berichtjes' nieuwe leuke items gaat zien verschijnen van de agenda zelf en van je juf of meester.
  • onder de 'Kalender' gaat je juf of meester je belangrijke informatie bezorgen.
  • een 'Uitsmijter'-knop ontdekt waar je een extra weektip van de Goeiedagenda ontvangt.

Hoe gebruik ik mijn Goeiedagenda?

Op de startpagina zie je acht verschillende icoontjes met telkens een tekstje.
Welk gevoel past op dit moment het meest bij je? Kies dat gevoel.
Er verschijnen nog enkele andere plaatjes die je gevoel wat meer kunnen verduidelijken.
Kies daar ook eentje uit en klik erop.

Je ziet jouw keuze helemaal bovenaan de pagina.

Dat kan. Klik op het icoon dat jouw gevoel op dit moment het beste aantoont. Er verschijnen nog enkele andere plaatjes waaruit je kunt kiezen.

Hoe jij je nu voelt, zie je bovenaan de pagina.

Onder 'Tips en berichtjes' staan verschillende items.
Onder de items van je juf of meester zie je een kleine knop 'Zeg iets tegen je juf of meester'.
Klik hierop en schrijf je bericht.
Als je klaar bent, klik je op de knop 'Verstuur bericht'.
Je juf of meester heeft nu je bericht ontvangen.

Vraag aan je juf of meester om de logingegevens in je Goeiedagenda te noteren.

Indien je juf of meester dat al gedaan heeft, kun je de gegevens vinden onder de link 'Info' die je helemaal bovenaan op de pagina ziet.
Klik op 'Info'. Je logingegevens vind je terug onder 'Extra informatie'.

Ja, jouw mama of papa kan ook een e-mail krijgen.
Daarvoor moet je wel eerst iets doen.

Klik op de link 'Meldingen' bovenaan de pagina.
Dan klik je op de knop '+ Nieuw' en geef je het e-mailadres van je mama of papa in.
Daarna kies je of je ouder(s) dagelijks of wekelijks een melding willen ontvangen. Druk dan op de knop 'Opslaan'.

Je mama of papa krijgt nu een e-mail die hij of zij moet bevestigen waarna de melding opgestuurd wordt.

Wanneer je juf of meester een belangrijke melding aanmaakt, komt die in de 'Agenda' te staan.
Klik op 'Agenda' om de melding te lezen.

Als je ouders zich aangemeld hebben voor meldingen, ontvangen ze hierover een e-mail.

Wil je een extra leuke tip lezen?
Klik dan op de knop 'Uitsmijter'.

De uitsmijter verandert elke week, dus kom zeker af en toe eens piepen.